fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
Roos

ROOS werkt bij Towson

“The world is changed by your example, not by your opinion” (Paolo Coelho)

Ik ben Roos, Scrum master en trainer bij Towson. 

In mijn rol als Scrum master valt het me op dat er soms verschillen zijn tussen wat we enerzijds zeggen, en anderzijds doen. Zo zeggen we onze werk-privébalans belangrijk te vinden, maar werken we toch weer door in de pauze. Of we zeggen minder te willen overleggen, maar we schieten toch weer een meeting in voor iets wat best zo gezegd kon worden. Of… we zeggen Agile te willen werken, maar we houden toch vast aan oude anti-patronen. 

De mens is een gewoontedier, en veranderingen gaan moeizaam. Om toch de gedrags-, proces- en cultuurverandering in te zetten die nodig is om écht sneller en efficiënter klantwaarde te realiseren, richt ik me in teams daarom op balans. Balans tussen een gestructureerde Agile werkwijze en toch ook ruimte om te experimenteren met dat wat voor het team werkt. Balans tussen samen hard werken voor resultaten, en toch ook tijd maken om elkaar te zien en te horen.

Daarnaast geloof ik in de kracht van diversiteit. Ik geloof dat een team pas in balans is als verschillen niet alleen getolereerd worden, maar ook gezien worden als een verrijking. Door mijn ervaring in verschillende werkomgevingen, maar ook mijn achtergrond in filosofie en cultuurwetenschap en ervaring met tools zoals DiSC, ga ik met teams aan de slag om de volle breedte van hun talenten te benutten. Zo creëren we samen meer efficiëntie en werkgeluk.

Maar geloof mij vooral niet alleen op mijn woord; laten we hier vooral een meeting over plannen! Wellicht in de lunchpauze? 😉 

 

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op!
Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan