fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
Miriam

miriam werkt bij Towson

Vanuit verbinding op inhoud en mens een verandering succesvol tot stand brengen èn behouden.

Ik ben een veranderaar en Agile/Obeya transformatie coach. Wat mij drijft is een diepe passie om veranderingen zo te begeleiden dat ze een succes worden. Kenmerkend voor mij is om deze veranderingen op een duurzame manier vorm te geven. Ik ben open en doortastend en vind het daarom belangrijk dat mensen zich thuis en veilig voelen, zonder dat dit een effectieve bedrijfsvoering in de weg staat.

Ik ben trots op mijn vermogen om in een dynamische omgeving een heldere visie en concrete doelen te combineren om mensen, processen en IT-systemen op een innovatieve manier te verbinden. Ik put inspiratie uit het motiveren van de mensen in mijn omgeving. Samenwerken tot succes en het geloof in voortdurend leren, zijn voor mij belangrijke pijlers voor succes.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe het gebruik van Obeya als visueel stuurmiddel jouw organisatie kan helpen om doelen te bereiken, nodig ik je van harte uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Samen kunnen we ontdekken hoe ik je kan ondersteunen.

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op!
Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan