fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
Marjolein

Marjolein werkt bij Towson

“Be the change you wish to see in the world” (Mahatma Ghandi)

Ik ben er voor jou! Dé persoon bij wie je terecht kunt voor hulp. Of je nu op zoek bent naar praktische steun, een luisterend oor of diepgaande kennis.

 Ik ben bedreven in het bij elkaar brengen van theorie en praktijk. Niet alleen schreeuwen vanuit de ivoren toren, niet alleen op je eigen postzegel zitten. Het gaat verder dan simpelweg “dit is de theorie” en “dit is de praktijk”; ik begrijp hoe je het succes van agile werken echt kunt verzilveren.

 De context is de sleutel in mijn werk. Je kunt weliswaar altijd snel oplossingen vinden, zoals pleisters plakken om de boel bij elkaar te houden, maar dergelijke oplossingen zijn niet duurzaam. Het gaat erom dat je mensen en hun context als systeem ziet, om logisch en effectief samen te werken.

 Tijdens mijn trainingen focus ik niet alleen op het slagen voor het examen, maar zorg ik er ook voor dat je daadwerkelijk begrijpt hoe je de stof in de praktijk brengt en toepast, zodat je uitstekende resultaten kunt behalen.

 Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in een van mijn trainingen, bij onze opdrachtgevers, of tijdens een sollicitatiegesprek als je interesse hebt om bij ons te komen werken.

Laten we connecten op LinkedIn, en je mag me natuurlijk ook mailen of bellen! Hopelijk tot gauw!

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op!
Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan