fbpx

podcasts

Deze podcast biedt een unieke inkijk in hoe Obeya een gamechanger is voor EDSN. Dus absoluut de moeite van het luisteren waard!

En er komt meer aan! In de volgende podcast bezoekt Peter Stedin. Mis het niet!
Podcast account Towson Nederland.

Hoe Obeya Gamechanger werd voor EDSN

“Onlangs had ik het voorrecht om door Tatiana Constandse van EDSN te worden uitgenodigd in hun indrukwekkende Obeya-ruimte. We hadden een heel leuk en informatief gesprek over verander- en portfoliomanagement. We bespraken de cruciale rol van SAFe en Obeya in de werkwijze van EDSN”.

Obeya helpt EDSN om hun strategische doelen te realiseren. Het heeft een grote impact op de organisatie. Daarnaast deelt Tatiana haar toekomstvisie en de spannende ontwikkelingen die voor de deur staan.

 

Vergader jezelf gelukkig

Ernst van Dam is directeur van de Capgemini Academy en co-auteur van het boek “Vergader jezelf gelukkig”. Ernst is ervan overtuigd dat het mogelijk is om gelukkig(er) uit een vergadering te komen. Ik merk dat binnen het Agile werken er veel aandacht is voor effectief vergaderen, maar zie juist dat lang niet iedereen daar in de praktijk gelukkig van wordt.
Dus wat te doen? Ernst legt het in deze podcast nog eens uit!

 

Heb je genoten van onze nieuwste Towson Podcast? We willen graag onze kennis en ervaringen  met je delen. Er komt telkens van alles aan bod, zoals bedrijfstransformaties, SAFe werken, Obeya adopties en nog veel meer. Heb jij nog een onderwerp waarvan je denkt dat het goed is dat we daar eens een podcast over maken? Stuur je suggestie dan naar info@towson.nl.