Skip to main content

Ruud

Ruud werkt bij Towson

Product manager / Agile coach

Ruud werkt bij Towson. Ruud is Product manager en Agile coach.

Ruud

Houd oog voor het hogere doel, en neem iedereen mee in hoe je daar aan bijdraagt.

Mijn naam is Ruud en ik ben gek op reizen en Agile productontwikkeling. Beide prikkelen mijn nieuwsgierigheid. Ik kan in een nieuwe omgeving het avontuur aangaan. Ik kom op plekken waarvan ik niet wist dat ze bestonden. En ik beleef waanzinnige avonturen die ik niet voor mogelijk had gehouden. 

Bij Towson heb ik een rol als reisleider. Met mijn ervaring als Release Train Engineer, Product Manager en Product Owner neem ik anderen mee in de wereld van Agile werken. In het begin is dat spannend of zelfs eng. Maar na het beleven van een Agile-omgeving en het plukken van de vruchten die daar groeien veranderen mensen. Ze worden blij van de ruimte. Ze durven zelf op onderzoek te gaan, en schrikken niet meer als er iets fout gaat. Ze leren ze er zelfs van, raken geïnspireerd, of ontdekken iets nieuws. En samen vormen ze een hechtere groep, met nieuwe manieren van samenwerken, verbeteren en ontdekken. Zo omarmen ze de nieuwe wereld.

 Ga je met me mee op reis?

Teamlid Marjorie

Kom met ons in gesprek

Wil je eens een goed gesprek met ons voeren over wat onze consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan op nummer 085 877 0180 of vul het contactformulier in.