Skip to main content

Rowann

Rowann werkt bij Towson

Scrum coach / Scrum master

Rowann werkt bij Towson. Rowann is Scrum coach en Scrum master.

Rowann

Vooruit is niet altijd rechtdoor!

Mijn naam is Rowann, ik woon samen met mijn man, dochter en twee hondjes in Den Bosch.

Nadat ik mijn studie Pedagogiek heb afgerond in 2016 ben ik eigenlijk vrij snel het bedrijfsleven ingerold. Tijdens mijn functie als procesmanager kwam ik in aanraking met Scrum: dit gaf me veel energie! De keuze om te gaan werken als Scrum Master was daarom snel gemaakt. Binnen deze functie kan ik onder andere werken met mensen, hen coachen op individueel en teamniveau en toch kan ik ook bezig zijn met het verbeteren van bepaalde processen. Voor mij een functie die op mijn lijf geschreven is.

 Mijn kracht is het kunnen neerzetten van een sterk team. Mijn visie hierop is dat zodra teamgenoten van elkaar weten waar ieders kracht ligt, dit ingezet kan worden om het product, proces en team te verbeteren.

 Omdat ik me verder wilde ontwikkelen als Scrum Master heb ik de keuze gemaakt om te gaan werken als consultant. Vanaf september 2022 ben ik onderdeel van het Towson-team.

Wil je meer over mij weten? Neem dan gerust contact met me op.

Teamlid Marjorie

Kom met ons in gesprek

Wil je eens een goed gesprek met ons voeren over wat onze consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan op nummer 085 877 0180 of vul het contactformulier in.