Skip to main content

Sander

Sander werkt bij Towson

Agile coach / Teammanager

Sander

Meer doen wat er werkelijk toe doet.

Als kind had ik nooit verwacht dat ik later trainingen zou geven aan grote groepen mensen of afdelingen zou begeleiden bij veranderingen. Het heeft dan ook best even geduurd, met vallen en opstaan, voordat ik mijn eigen kwaliteiten en drijfveren kende. Sindsdien heb ik het geluk om werk te doen waarbij ik in mijn kracht sta en waar ik energie van krijg:

 “Het coachen van leidinggevenden, teams en organisaties zodat ze in staat zijn om zelfstandig hun doelen te bereiken.”

 Anderen help ik daartoe in het vergroten van hun zelfinzicht, in het stellen van goede hulpvragen en bij het formuleren van uitdagende doelen met haalbare acties. Op de weg daarnaartoe daag ik anderen uit om verantwoordelijkheid te nemen en om door te zetten. Met het stimuleren van persoonlijk leiderschap worden medewerkers veerkrachtiger en kunnen ze beter omgaan met nieuwe situaties en uitdagingen. Dat zorgt dan weer voor meer wendbare organisaties.

Naast coaching zet ik diverse Agile, Lean en verandermethoden in. Daarbij werk ik graag vanuit verbinding, met positiviteit en, als het even kan, met humor!

Teamlid Marjorie

Kom met ons in gesprek

Wil je eens een goed gesprek met ons voeren over wat onze consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan op nummer 085 877 0180 of vul het contactformulier in.