Skip to main content

SAFe trainingen

Welke training past bij jou?

Towson is SAFe partner en investeert doorlopend in Agile- en SAFe kennis. Zo hebben we ervaren SAFe SPC consultants die graag kennis delen.

Er zijn nogal wat SAFe trainingen, en welke past dan bij jou? Om je met deze vraag te helpen geven wij je een uitleg: welke SAFe training bij je past als je begint met SAFe, en welke training je vervolgens in een Scrum Master, Product Owner of Portfolio Manager rol zou kunnen kiezen.

Wanneer jouw organisatie Scaled Agile gaat werken en je wil begrijpen hoe SAFe werkt in een organisatie, of zelfs een rol krijgt in één van de agile teams, dan is de Leading SAFe de juiste training voor jou. Hier leer je in twee dagen over alles wat SAFe werken inhoudt.

Aankomende Safe trainingen

Agile Product Management training
4, 5, 6 November
€ 1.675,00
Info en inschrijven
Leading Safe training
18, 19 November
€ 1.145,00
Info en inschrijven
Product Owner / Product Manager training
25, 26 November
€ 1.145,00
Info en inschrijven

Safe trainingen voor Scrum Masters

Wanneer je als Scrum Master in een wat grotere organisatie werkt is de kans groot dat er al gewerkt wordt met SAFe (of een ander Scaled Agile model). Daarom is het verstandig om dan naast de certificaten die je al hebt, vrij snel een Leading SAFe training te volgen. Hierin wordt het SAFe model uitgelegd.

Wanneer je in je Scrum Master rol stappen maakt doordat je bijvoorbeeld gevraagd wordt om de Scrum Master van 2 of 3 teams te worden, dan is de ondersteuning die de SAFe Advanced Scrum Master (SASM) training biedt, echt iets voor jou. Hier word je in twee dagen geleerd hoe je binnen een Scaled Agile omgeving als Scrum Master effectief kan zijn.

Een volgende stap in je werkzaamheden kan zijn dat je een Agile Release Train (ART of Team of Teams) gaat begeleiden. In dat geval zien we je graag terug in onze RTE training.

Safe trainingen voor Product Owners

Omdat je als Product Owner bijna altijd in organisaties werkt die SAFe werken (of een ander Scaled Agile model gebruiken), is het verstandig om vrij snel een Leading SAFe  training te volgen. Hierin wordt het SAFe model uitgelegd en hoe je in dit model als Product Owner effectief kan zijn. 

Om de product Owner rol goed te ondersteunen bieden wij de Product Owner/Product Manager  (POPM) training aan. Dit is een training waarin je in twee dagen leert effectief te zijn als Product Owner en hoe je de samenwerking tussen Product Owners en Product managers effectief invult.  

Wanneer je Product Owner rol stappen maakt doordat je bijvoorbeeld gevraagd wordt om de Product Manager van een Agile Release Train (of Team of Teams) te worden, of simpelweg je kennis wil verdiepen, dan is de ondersteuning die de SAFe Advanced Product Management  (APM)  training biedt echt iets voor jou. In deze training leer je in drie dagen hoe je met roadmaps en product stategie helderheid biedt en richting geeft aan jouw Agile Release Train.

Safe trainingen voor Portfolio Managers

Omdat je als Portfolio Manager altijd voor grotere organisaties werkt is er al een vorm van Portfolio management. Echter wanneer jouw organisatie Agile gaat werken, gaat de dynamiek rondom Portfolio management veranderen.  Daarom is het verstandig om vrij snel een Leading SAFe training te volgen. Hierin wordt het SAFe model uitgelegd en hoe je in dit model als Portfolio manager effectief kan zijn. 

Vervolgens nodigen we je graag uit voor onze Lean Portfolio Management  (LPM) training. Je kunt dan je kennis nog eens verdiepen en meer kennis opbouwen rond het Portfolio proces binnen de SAFe en Agile context. In drie dagen leren we je alles over hoe binnen SAFe door middel van het LPM proces de strategische doelen van een organisatie verbonden worden met de executie van de Agile teams. 

Towson is trotse SAFe partner en investeert continu in Agile- en SAFe kennis. Zo hebben we meerdere ervaren SAFe SPC consultants. Wij delen onze kennis graag en een prima manier om dat te doen is door trainingen te geven. Onderstaand zie je een overzicht van de trainingen die we op korte termijn geprogrammeerd hebben. Staat de training waar jij interesse in hebt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier

Kom met ons in gesprek

Heb je vragen over een training? Of wil je graag weten welke workshop het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op! Dit kan op nummer 085 877 0180 of vul het  contactformulier in.