fbpx

Online Escaperoom

Towson Nederland heeft een Online Escaperoom ontwikkeld die goed is in te zetten als retrogame. Tijdens het spel werkt het team aan een vermissingszaak.

De medewerkers van Spiegeltjes & Kraaltjes zitten met hun handen in het haar: hun ICT Manager, Nadine Verbeek, is vermist. Het team wordt ingeschakeld om haar te vinden. Samenwerking is hierbij essentieel; alleen door effectieve samenwerking kan het mysterie binnen de gestelde tijd worden opgelost.

Kom met ons in gesprek

Wil je weten of deze game bij je past? Neem dan contact met ons op! Dit kan op nummer 085 877 0180 of vul het contactformulier in.

HOE WERKT HET?

Voorafgaand aan het spel wordt door de spelbegeleider een gesprek gepland met de Scrum Master/leidinggevende van het team ter kennismaking.
Op de dag van het spel maken jullie een WhatsApp-groep aan met de deelnemers. Vijf minuten voor de start voegen jullie daarin het nummer van Bart van Bommel, de directeur van Spiegeltjes & Kraaltjes, toe. Via WhatsApp ontvangen jullie opdrachten.
Door sporen na te gaan en puzzels op te lossen kunnen jullie Nadine terugvinden.
Als jullie het mysterie hebben opgelost of wanneer het uur voorbij is, stopt het spel. Na afloop worden de bevindingen op het gebied van samenwerking gedeeld met het team. Hierdoor ontstaan inzichten die meegenomen kunnen worden richting de volgende periode.

INBEGREPEN

  • Een intake met de Scrum Master van het team ter kennismaking
  • De game van een uur
  • Een ervaren teamcoach die tijdens de game de samenwerking zal observeren
  • Terugkoppeling van observaties aan het hele team


De kosten bedragen € 250,- ex BTW

Bestel de online escaperoom

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ