fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
William

william werkt bij Towson

Geen ouderwetse hokjes, maar multidisciplinaire teams en creatieve oplossingen. 

Ik ben William van der Maas en woon met vrouw en kind in Nieuwerkerk aan den IJssel, niet ver van Rotterdam.

Als Scrum Master valt mij een patroon op. Zo zijn veel Scrum Masters vooral bezig met teamcoaching en het wegnemen van impediments voor het team, en hierdoor werken ze vaak in een eigen bubbel. Onderwerpen die net in het verlengde van het team liggen zoals Proces improvement, Product Owner Coaching en Servant Leadership blijven hierdoor vaak liggen. En dat is jammer.

Daarnaast zie ik Scrum Masters hun teamleden coachen op het ontwikkelen van een “Growth mindset” en “Continuous learning” en zijn ze vervolgens totaal niet bezig met hun eigen groei. Terwijl het goede voorbeeld geven, zeker in deze context, van onschatbare waarde is.

Daarom zie ik het als mijn persoonlijke missie om Scrum Masters vooruit te helpen en heb ik samen met een aantal collega’s het Scrum Master Framework opgezet. Dit framework is als een kaart en een kompas voor Scrum Masters om te bepalen waar ze nu staan in hun carrière. Maar ook welke stappen ze zelf kunnen nemen om te groeien.

Voor het opzetten van het Framework heb ik veel vrije tijd opgeofferd. Maar dat vond ik het allemaal waard omdat ik geloof dat  het Scrum Master Framework de Scrum Masters zal helpen om de change agents zijn binnen organisaties te zijn die teams kunnen laten vliegen.

Wil je meer weten over het Scrum Master Framework of gewoon een keertje sparren over één van de mooiste beroepen? Neem dan gerust contact op!

 

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op!
Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan