fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
Tamara

tamara werkt bij Towson

Ieder team is anders, daarom ben ik trots op mijn rugzak met ervaringen. Er is altijd wel een tool, spel of werkwijze waarmee we samen weer een stap verder komen.

“Werkend aan de bouw van een pneumatische kabeltang”. Tijdens mijn studie Industrieel product Pntwerpen, had ik nooit kunnen bedenken dat ik 20 jaar later bezig zou zijn met Agile transities binnen organisaties. 

Tijdens de bordspellen die ik graag met vrienden doe vertel ik vaak over de spellen die ik tijdens mijn werk als scrum master, agile coach en RTE (release train engineer) inzet. 

Teams en organisaties hebben te maken met een wereld die enorm snel verandert. Om flexibel en snel daarop in te kunnen spelen wordt er vaak een beroep gedaan op mijn creativiteit en mijn passie voor spellen helpen mij om werkvormen te bedenken en in te zetten waarmee teams snel tot de juiste inzichten komen. Op deze manier laat ik teams en individuen groeien en echte waarde voor de organisatie toe te voegen.

 Een mooi voorbeeld daarvan is een van de PI planningen die ik heb mogen faciliteren, waarin business, gebruikers en teams bij elkaar komen om dat gesprek te voeren. 

In mijn dagelijks werk zie ik hoe ondersteunend tools en spellen hierin kunnen zijn, daarom ontwikkel ik ook nieuwe spellen of ga ik op zoek hoe ik bestaande spellen in kan zetten om teams verder te helpen groeien.

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op!
Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan