fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
Richard

Richard werkt bij Towson

Als mens hou ik ervan om mijzelf competitief te bewijzen aan mijzelf en het maximale na te streven wat binnen mijn grenzen haalbaar is. Freud zou hier zeker weten gehakt van maken overigens, maar dat terzijde.

Leren en verbeteren is voor mij dan ook een gegeven, want hoe word je anders beter? Iedere skill/sport kun je alleen in groeien door begeleiding, training, doelen nastreven, in de praktijk brengen en van je fouten leren. PDCA in a nutshell.

Als kind speelde ik graag met Lego, en dan specifiek Technisch Lego. Uren bezig om een stukje samenwerkend systeem uit te dokteren en te bouwen met stangen, tandwielen en bouwstenen. Trots op het behaalde resultaat brak ik vervolgens de boel af om een nieuw systeempuzzel te starten.

Ik word nog altijd blij van een functionerend systeem, al helemaal waar ik zelf aan gebouwd heb.

Het zijn al deze onderdelen in mijn karakter dat ik graag als consultant werk en keer op keer nieuwe uitdagingen vastpak, organisatie systemen bouw en help efficiënter en effectiever hun executie te organiseren of zelfs te realiseren. Ik ben trots op de doelen en resultaten die ik behaal. En zoals iedere sporter zal beamen, dat resultaat kan alleen gehaald worden door iedereen om de sporter heen. Het feest bij de finishlijn is van- en voor alle mensen die gewerkt hebben aan dat resultaat; ik mocht er gelukkig aan bijdragen. 

 Towson is een bedrijf dat graag andere bedrijven helpt om hun doelen en resultaten te behalen op een zo efficiënte en effectieve manier. Hier zetten wij Lean & Agile frameworks, methoden en technieken bij in die zichzelf bewezen hebben in hun efficiëntie en effectiviteit. Daarnaast support het hele bedrijf elkaar in hun streven om beter te worden in hun professie. Voor mij persoonlijk de belangrijkste redenen om bij Towson te willen werken.

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op!
Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan