fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
Peter

Peter werkt bij Towson

 Er is altijd een mogelijkheid om te verbeteren!

Voordat ik in 2009 de Agile werkwijze omarmde, had ik vooral ervaring met contractmanagement en programmamanagement als directeur bij een detacheringsbedrijf en later als global accountmanager van een softwarebedrijf. Wat mij greep in de Agile werkwijze waren twee belangrijke elementen. De eerste was dat deze manier van werken mij in staat stelt om producten op te leveren binnen een termijn waarbij de vragende partij zelf nog geïnvesteerd is in de vraag. De tweede was dat deze manier van werken heel weinig ruimte biedt om je te verschuilen achter uitgebreide beschrijvingen zoals bijvoorbeeld bij Prince II en ITIL, waardoor je, veel meer dan bij welke andere samenwerking ook, uitgenodigd wordt om eigenaarschap te tonen en transparant te zijn.

Inmiddels heb ik als Agile consultant veel interessante opdrachten gedaan bij heel uiteenlopende opdrachtgevers. Denk hierbij aan Nationale-Nederlanden, ASML, UWV, Mijn aansluiting, de Europese Commissie en Alliander, om er maar een paar te noemen.

Waar ik altijd naar op zoek ben is hoe je effectiever producten kunt realiseren door de vragende en de leverende partijen hechter te laten samenwerken.

Om mijn werk goed te doen investeer ik ook in mezelf: zo ben ik in de loop der jaren SAFe SPC, RTE, Obeya en DiSC gecertificeerd. Een prima toolbox om mij in mijn werkzaamheden te ondersteunen.

Naast consultant ben ik ook trainer en ik heb al vele Agile, SAFe en Obeya trainingen gegeven. Met trots kan ik zeggen dat al enkele honderden mensen heb geholpen om diverse certificeringen te halen.

Gelukkig bestaat het leven niet alleen uit werken. Ik reis graag. En hoewel ik vroeger vaak met mijn gezin op pad ging, geniet ik tegenwoordig ook steeds meer van reizen alleen met mijn echtgenote, Marjorie. Ik ben langeafstandsloper (minder fanatiek in de winter) en kijk ook heel graag sport. Voetbal, Football (NFL) en Baseball zijn hier de uitzendingen die ik regelmatig bekijk op tv. En… heel af en toe ook in het stadion.

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op!
Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan