fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
Mitchell

MITCHELL werkt bij Towson

It’s a tough road that leads to the heights of greatness!

Wat ik zie is dat te veel consultants rücksichtslos bezig zijn om resultaten te poetsen, maar de menselijke kant vergeten ze vaak. Of juist dat alles steeds “kumbaja” is, maar dat er een volledige focus mist op resultaten. Wat nu als dat hand in hand kan?

 Kleurrijke presentaties, uren aan kickoffs, eindeloze heidagen, en nog steeds is er geen wezenlijke verandering. Ondertussen is er wel veel geklaag en zijn er ontelbare meningen over de doelen die bereikt moeten worden. Men zégt wel te willen veranderen maar niemand dóet het. Wel veel plannen die samengevat worden in een PowerPoint zonder dat hier draagvlak voor is omdat de betrokkenen helemaal niet gevraagd worden naar hun inzichten of ideeën.

 Wat nu als dit anders kan?

 Wat nu als je iemand vindt die wel oog heeft voor mens en resultaat, maar dan als aanvulling op elkaar. Voor mij zijn mensen onmisbaar om tot gewenste resultaten te komen. Ik vind het belangrijk dat we mensen meenemen in de plannen en ideeën die spelen in organisaties. Ik help organisaties een context te creëren waarin mensen zich meer geneigd voelen om mee te gaan in de verandering, om zo de resultaten te bereiken die jouw organisatie voor ogen heeft.

 Zullen we het daar eens over hebben?

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op! Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan