fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
Matthijs

matthijs werkt bij Towson

Ik ben Matthijs en ik woon met mijn gezin in Drunen. Ik kom uit een ondernemersgezin gericht op de transport- en automotivesector. Daar liggen ook mijn eerste ervaringen in mijn werkende leven, maar binnen enkele jaren heb ik gekozen voor een loopbaan in de richting van de financiële sector. Na een aantal verschillende leidinggevende functies, bij diverse kleine en grotere ondernemingen, kwam ik rond 2017 bij ING in aanraking met Agile werken en heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan in de rol van Agile Coach.

Vrijheid krijgen en verantwoordelijkheid nemen om te doen wat nodig is spreekt mij enorm aan. Op mijn CV staat daarom niet voor niets al jaren het volgende: Vertel mij niet wat ik moet doen, maar maak mij deelgenoot van je vraagstukken, dan ben ik van grote toegevoegde waarde.

Inmiddels heb ik na ruim 15 jaar ervaring in de financiële sector de overstap gemaakt naar Towson. Ik wilde graag opnieuw uitgedaagd worden in zowel ontwikkeling in het Agile vakgebied, alsook ervaren hoe Agile in andere sectoren geïmplementeerd en geoptimaliseerd kan worden. Nieuwsgierigheid en niet de gebaande wegen willen blijven bewandelen zijn drijfveren waarvan ik merk dat deze zo goed aansluiten bij het werkveld waarbinnen ik me zo goed voel. Hiermee haal ik het beste uit mezelf en breng ik beweging. In de verbindende gesprekken die ik tijdens mijn selectiegesprek heb kunnen voeren met verschillende collega’s van Towson heb ik ervaren dat mijn drijfveren en ambitie heel goed aansluiten bij Towson.

En zo gaat de reis die ik maak in de wereld van Agile transformaties verder bij Towson en kijk ik uit naar uitdagende opdrachten om daar waardevolle invulling aan te geven. Altijd in verbinding met de mensen waarmee ik samenwerk.

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op!
Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan