fbpx

Team Towson

Anne werkt bij Towson Nederland BV
Benjamin

Benjamin werkt bij Towson

Ik richt me sterk op het nemen van eigen verantwoordelijkheid, en stimuleer ondernemerschap en autonomie binnen teams.

Hallo, ik ben Benjamin, een doorgewinterde IT-professional met een passie voor het realiseren van positieve veranderingen. Mijn reis begon 18 jaar geleden in de wereld van sales callcenters, waar ik al snel een talent ontwikkelde voor het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Deze vaardigheden brachten me naar de rol van procesmanager, waar ik gedreven werd door de wens om efficiëntie en effectiviteit te optimaliseren.

 Mijn carrière nam een internationale wending toen ik betrokken raakte bij IT-levering in een omgeving met diverse culturele achtergronden. Hier scherpte ik mijn leiderschapsvaardigheden aan, terwijl ik me aanpaste aan verschillende perspectieven en werkwijzen. Het was een boeiende ervaring die mijn begrip van cross-cultureel management verdiepte.

 Later ontdekte ik de dynamische wereld van agile transformaties en besloot ik de rol van scrum master op me te nemen. Met mijn stevige achtergrond in projectmanagement begeleidde ik teams naar autonomie en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Mijn leiderschapsstijl is geworteld in het bieden van ruimte voor teamleden om hun eigen oplossingen te vinden, waarin ik graag mijn eigen ervaring deel.

 Mijn verhaal is er één van voortdurende aanpassing en een onvermoeibaar streven naar verbetering. Als consultant in agile-transformaties deel ik mijn ervaring om teams aan te moedigen waarde te leveren op hun eigen unieke manier, zonder al te veel toeters en bellen.

 

Kom met ons in gesprek

Neem contact met ons op! Vul onderstaand formulier in, bel nummer 085 877 0180 of mail naar info@towson.nl.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan