fbpx
Solliciteren

Solliciteer nu!

Zie jij een uitdaging in onze business-change aanpak? Ben je dan ook nog klantgericht en werk je graag in een open cultuur waar innovatie en vernieuwing centraal staan? Sta je open voor persoonlijke groei? Dan komen we graag met je in contact!

Waarom Towson?

Wij helpen organisaties om complexe veranderingen beheersbaar te maken. Wij geloven dat de Agile principes en een hechte samenwerking tussen alle partijen in een organisatie het succes maken. Deze effectieve samenwerking en het doorvoeren van kort-cyclische veranderingen blijkt een belangrijke basis voor de successen die we samen met onze opdrachtgevers behalen.
Wij stellen continu vast welke veranderingen tot de meeste baten leiden. De Agile business-change aanpak zorgt ervoor dat de gehele keten van klant, organisatie, processen en systemen nauw betrokken wordt om tot een succesvolle verandering te komen.

WAT WIJ BIEDEN

  • Goed salaris en aantrekkelijke bonusregeling
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flinke pensioenbijdrage, arbeidsongeschiktheidsverzekering, een laptop en auto van de zaak
  • Ieder kwartaal een gezamenlijke intervisiemiddag
  • Training om je werk te ondersteunen
  • Ruimte om te groeien
  • Intervisiemiddag
  • Fijn team

Dit formulier bestaat uit twee delen: in dit eerste deel kunnen persoonlijke gegevens worden ingevuld, het tweede deel vraagt om het uploaden van je cv, info over je huidige baan en de door jouw gewenste functie bij Towson.

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonlijke informatie

Geboortedatum*

Hoe kunnen we je bereiken?

Curriculum vitae

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
De door jou gewenste wekelijkse arbeidsduur bij ons*
Dit formulier is naar waarheid ingevuld op:*

Kom met ons in gesprek

Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact met ons op! Dit kan op nummer 085 877 0180 of vul het contactformulier in.